Over ons

Over ons

Laarberg Notarissen neemt de tijd voor u

Als notaris zijn wij betrokken bij de hoogte- en dieptepunten in je leven. Of het nu gaat om het aangaan van een samenlevingsovereenkomst, het (ver)kopen van een huis of de oprichting van een eigen onderneming: goede informatie zorgt ervoor dat je de juiste keuzes maakt. Bij veel van die hoogte- en dieptepunten speelt emotie een grote rol. Met persoonlijke aandacht en begrip voor gevoelens die horen bij diverse situaties zorgen wij voor een goede vastlegging van afspraken. En daar nemen wij graag de tijd voor. Een afspraak maken op korte termijn is altijd mogelijk. Dat kan bij onze balie, door het sturen van een e-mail of door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij maken snel tijd voor je vrij.

U vindt het kantoor van Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars aan de Marsweg 2 in Didam (Gelderland), vlak bij het centrum.
Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars levert alle diensten die u van een notariskantoor mag verwachten. Bij ons werken twee notarissen, één kandidaat-notaris (allen tevens mediators /bemiddelaars) en vijf notarieel medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat jong notarieel talent dit veelzijdige vak leert kennen. Daarom bieden wij stagiairs regelmatig de gelegenheid om praktijkervaring bij ons op te doen.

Het notariskantoor levert derhalve nagenoeg alle diensten die u van een notariskantoor verwachten mag op het gebied van de notariële dienstverlening. Ons bankrekening nummer is: NL25 RABO 0111 1041 81 ten name van derdengelden Laarberg notarissen.